You are here: Home » Topic » Set up issues — does not show up in iTunes

Set up issues — does not show up in iTunes

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #613
    w8tah
    Guest

    Hi folks:

    I am setting up mt-daapd on a gentoo server. I am following the gentoo wiki article on how to do it.

    I have emerged the program with the howl flag
    configured the conf file according to the article

    http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Apple_ITunes_Server

    and started it, however, nothign shows up in itunes when i set it to look for shared libraries

    im really not sure whwere i have gone wrong here but i could sure use some help

    TIM

    #6515
    w8tah
    Guest

    Follow up—

    the log is reporting a permissions error when it tries to scan the mp3s

    the folder and directory for the mp3s as well as all the files are set as 777 nobody:nobody

    TIM

    #6516
    rpedde
    Participant

    @w8tah wrote:

    Follow up—

    the log is reporting a permissions error when it tries to scan the mp3s

    the folder and directory for the mp3s as well as all the files are set as 777 nobody:nobody

    TIM

    If it’s not a permissions error on the mp3 files, it’s possible it’s a permissions error on the directory the database is in (/var/cache/mt-daapd) or on /tmp.

    — Ron

    #6517
    w8tah
    Guest

    thanks ron:

    I found it — i am running it as root, as it was kicking about running it as nobody — that seems to have solved the problem

    TIM

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘Setup Issues’ is closed to new topics and replies.