Problems after router flash-update (Win XP): SOLVED

FireFly Media Server (formerly mt-daapd) Firefly Media Server Forums Firefly Media Server Setup Issues Problems after router flash-update (Win XP): SOLVED

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1845
    echtepino
    Participant

    Firefly worked fine with my Pinnacle Soundbridge M1000 till recently.
    The soundbridge can’t find any music libraries.
    Internet radio plays well on the M1000.
    I use iBridge as the music player and he can’t find the database either.
    The M1000 is seen on the Speedtouchpanel and active.

    The FF service is started, log :http://www.xs4all.nl/~ketel/firefly/firefly.log

    When I type http://192.168.1.66/ in my browser

    I’m using sv1441. Bonjour is reinstalled this morning.

    I’m getting rather desperate, plse anyone?

    [/img]

    #13078
    rpedde
    Participant

    @echtepino wrote:

    Firefly worked fine with my Pinnacle Soundbridge M1000 till recently.
    The soundbridge can’t find any music libraries.
    Internet radio plays well on the M1000.
    I use iBridge as the music player and he can’t find the database either.
    The M1000 is seen on the Speedtouchpanel and active.

    The FF service is started, log :http://www.xs4all.nl/~ketel/firefly/firefly.log

    When I type http://192.168.1.66/ in my browser

    I’m using sv1441. Bonjour is reinstalled this morning.

    I’m getting rather desperate, plse anyone?

    [/img]

    This was after a flash update on the speedtouch?

    Is there an option in the router to enable multicast or IGMP? If so, try turning that on.

    When you connect the laptop on the wired side, can you see it?

    #13079
    echtepino
    Participant

    Yes, multicast is possible and is turned off by default.
    I’ll try this evening.

    You mean:
    1. Connecting the laptop with wire to the Soundbridge?
    The laptop doesn’t have FireFly.

    2. Or laptop to router and then look for Soundbridge?

    Edit: turnig on “Multicast” did the job !!
    I will nominate you for a Nobel prize.
    I do not understand why such things aren’t ‘plug and play’, why is Multicast turned off by default?
    You do not know how glad I am that I can use my music library again.
    THANK YOU VERY MUCH RON!

    #13080
    rpedde
    Participant

    @echtepino wrote:

    why is Multicast turned off by default?
    You do not know how glad I am that I can use my music library again.
    THANK YOU VERY MUCH RON!

    Don’t know, but if it gets me nominated for a nobel prize, I’m pleased that they don’t. 🙂

    — Ron

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘Setup Issues’ is closed to new topics and replies.