You are here: Home » Topic » Lost playlist

Lost playlist

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #281
    bladec
    Participant

    I seem to have lost my static playlists on upgrade to 1050 on my NSLU. Any suggestions?

    #4516
    rpedde
    Participant

    @bladec wrote:

    I seem to have lost my static playlists on upgrade to 1050 on my NSLU. Any suggestions?

    From iTunes xml, or from .m3u files?

    #4517
    bladec
    Participant

    From iTunes XML

    #4518
    rpedde
    Participant

    @bladec wrote:

    From iTunes XML

    Try hitting the “scan database” link from the status menu on the web interface. By default, the server doesn’t scan on startup any more.

    — Ron

    #4519
    bladec
    Participant

    Tried that, no luck. Even removed songs.db from /opt/var/mt-daapd and had it rebuilt….still no luck.

    Any other thoughts?? Fyi, my xml file is in the top level directory of my music directory.

    #4520
    rpedde
    Participant

    @bladec wrote:

    Tried that, no luck. Even removed songs.db from /opt/var/mt-daapd and had it rebuilt….still no luck.

    Any other thoughts?? Fyi, my xml file is in the top level directory of my music directory.

    Hrmph.

    Is it from Windows? Or from mac?

    Could you email me your iTunes.xml to ron at pedde.com?

    — Rn

    #4521
    rpedde
    Participant

    @rpedde wrote:

    @bladec wrote:

    Tried that, no luck. Even removed songs.db from /opt/var/mt-daapd and had it rebuilt….still no luck.

    Any other thoughts?? Fyi, my xml file is in the top level directory of my music directory.

    Hrmph.

    Is it from Windows? Or from mac?

    Could you email me your iTunes.xml to ron at pedde.com?

    — Rn

    Got it. Looking at it.

    — Ron

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The forum ‘Nightlies Feedback’ is closed to new topics and replies.