You are here: Home » Topic » Lost my Clock in Standby

Lost my Clock in Standby

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #2481
    Anonymous
    Inactive

    Not sure how it has occured but I seem to have lost the clock function on my Roku M1001 when in standby mode whilst running Firefly Media server, it now shows a completely blank screen. It worked fine previously and displayed a lovely full size date and time but it now seems to have dissappeared!!.

    The clock function displays OK in standby when I run my Roku using Slimserver but the font is much smaller than when I use Firefly.

    Any suggestions as to what I’ve managed to do??.

    #17149
    S80_UK
    Participant

    In standby, try pressing the left-right buttons. I think you (or someone) has hit the left button too many times. Up-down in standby also change what is displayed.

    #17150
    Anonymous
    Inactive

    S80_UK – Thanks very much, you were spot on!!!!

    P.S Is your username a ref to a certain Swedish car??, I’m looking to buy an old V70 T5 as we speak!!!

    #17151
    S80_UK
    Participant

    Hi – yes – I must put my hand up – I have a very nice S80, just under 3 years old. Actually, I adopted the name as a member of the Phathack and SwedeSpeed forums, when I was modding a VW Phatnoise media player to work with the Volvo. Long story – try http://forum.phathack.com and http://forums.swedespeed.com/zerothread?id=50450 if you’re curious.

    Glad you got your display back.

    Cheers,

    Les.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘General Discussion’ is closed to new topics and replies.