1082 – config page not displayed

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #4720
    rpedde
    Participant

    @andersB wrote:

    About the Safari issues. I don’t have any Mac friends to test stuff on. But I’ll see what I can do.

    Do you have a linux box with konq? That might be close enough to webcore.

    #4721
    rpedde
    Participant

    @rpedde wrote:

    Do you have a linux box with konq? That might be close enough to webcore.

    or this — gtk + webcore for linux.

    #4722
    Anonymous
    Inactive

    Konqueror was the key. Thanks for the tip.
    status.html and config.html now almost works in Safari.

    Fixes are in subversion:
    http://trac.mt-daapd.org/admin.cgi/changeset/1113
    and
    http://trac.mt-daapd.org/admin.cgi/changeset/1114

    #4723
    mthielemann
    Participant

    Hello!

    … just want to confirm that the status and config pages work with svn-1130 on Mac OS X with Safari. Thanks! The only thing is that I can’t save the settings. I always get the message “Couldn’t save and if this weren’t a beta I’d tell you why” …

    Regards,
    Mrc

    #4724
    schiers
    Participant

    Another feedback: on my home ie 6.0, the config page runs w/o error.

    On the a.m. w2k version in the company, it still doesn’t show up.

    BR,
    Carsten.

    #4725
    rpedde
    Participant

    @mthielemann wrote:

    … just want to confirm that the status and config pages work with svn-1130 on Mac OS X with Safari. Thanks! The only thing is that I can’t save the settings. I always get the message “Couldn’t save and if this weren’t a beta I’d tell you why” …

    Well, that’s closer than it was. 🙂

    #4726
    Anonymous
    Inactive

    I think I have nailed the save not working down. I have sent a patch to Ron, I don’t dare put it in myself since I’m no C buff. Whow knows what things will fall of in another part of the code if I start mucking around. 🙂

    I’ll dig up an old win2k system and will have a look at the win2k IE6 not working with config.html.

    #4727
    schiers
    Participant

    Hi Anders,

    with 1159, the config page also shows up in my w2k based ie.

    Thanks,
    Carsten.

    #4728
    Anonymous
    Inactive

    I love bugs that fixes themselves. I haven’t really changed anything that should have affected IE, but I’m glad you got i working. (And save should work too).

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • The forum ‘Nightlies Feedback’ is closed to new topics and replies.