You are here: Home » Reply

Reply To: Crash on openSUSE 10.2

#10363

w1ll14m
Participant

@rpedde wrote:

@w1ll14m wrote:


bt
#0 0x00002b8613296bd0 in strlen () from /lib/libc.so.6
#1 0x00002b8613268b60 in vfprintf () from /lib/libc.so.6
#2 0x00002b8613289a1a in vsnprintf () from /lib/libc.so.6
#3 0x00000000004176dc in xml_output (pxml=0x579cc0, section=0x446c1c "name", fmt=0x417fe601 "æ177A") at xml-rpc.c:307

That’s just not possible.

Do you have a [plugins] section in your config file, as well as a plugin_dir? And when you start it, does it show it loading the same version of the plugins as your main program?

It looks like mismatched plugins or something.

log:


007-05-04 16:28:49 (e1805512): Firefly Version svn-1571: Starting with debuglevel 2
2007-05-04 16:28:49 (e1805512): Plugin loaded: ssc-script/svn-1571
2007-05-04 16:28:49 (e1805512): Plugin loaded: ssc-ffmpeg/svn-1571
2007-05-04 16:28:49 (e1805512): Plugin loaded: rsp/svn-1571
2007-05-04 16:28:49 (e1805512): Plugin loaded: daap/svn-1571
2007-05-04 16:28:49 (e1805512): Starting rendezvous daemon
2007-05-04 16:28:49 (e1805512): Starting signal handler
2007-05-04 16:28:50 (e1805512): Initializing database
2007-05-04 16:28:51 (e1805512): Starting web server from /usr/local/share/mt-daapd/admin-root on port 8080
2007-05-04 16:28:51 (e1805512): Registering rendezvous names

Config


[general]
web_root = /usr/local/share/mt-daapd/admin-root
port = 8080
admin_pw = [my-pw]
db_type = sqlite3
db_parms = /var/db/mt-daapd
mp3_dir = /data/Muziek
servername = [email protected]
runas = nobody
playlist = /var/db/mt-daapd/.playlist
extensions = .mp3,.m4a,.m4p
ssc_codectypes = ogg,flac,alac,wma,mp4a,wav,mpc
ssc_prog = /usr/bin/mt-daapd-ssc.sh
logfile = /var/log/mt-daapd.log
art_filename = _folderOpenImage.jpg
rescan_interval = 300
always_scan = 1
process_m3u = 1
compress = 1
truncate = 1
scan_type = 1

[plugins]
plugin_dir = /usr/local/share/mt-daapd/plugins
plugins = rsp.so,ssc-script.so,out-daap.so
[daap]
empty_strings = 0

[scanning]
skip_first = 1

I think this config is okay 🙂
Still very strange….